O Nama

Dugogodišnjim uspešnim poslovanjem, Garden Centar Pavlo’s je zauzeo jednu od vodećih pozicija u oblasti hortikulture, uredjenje bašti, kancelarijskog prostora i još mnogo toga.
Svake godine uvodimo neke novine što se tiče proizvoda, u cilju poboljšanja komfora naših sadašnjih i potencijalnih kupaca. Prodaja saksijskog cveca, garden dekora, semena i sadnica kao i svog neophodnog materijala za uredjenje Vašeg doma i  dvorišta.

Ulepšaj život!

Generalni savet je da bašta bude uredna. Znači, bez prostrtog veša, kesa, starih automobilskih guma i sličnih neugodnih stvari. Potom, sledi izbor cveća koji treba da je u skladu sa niskim rastinjem (borovima, tujama, šimširom) a sve to potom treba da uklopite sa drvećem koje je već tu i pravi vam neophodni hlad. Kod nas možete dobiti i besplatan savet, a ako se odlučite za sredjivanje bašte, naš tim dolazi na licu mesta i dogovara uredjenje po najpovoljnijim cenama.

Logo-o-nama

Ko smo mi?

Sajt zabastuikucu.rs je u vlasništvu firme Garden centar Pavlo iz Leskovca.

Garden centar Pavlo
Adresa: Mlinska bb, 16000 Leskovac
MB: 64094963
PIB: 109325758
Tekući račun: 170-0050027125000-04  Unicredit Bank Srbija a.d. Beograd

Otvorili smo savremeniji web portal u skladu sa svim propisima i da olaksamo kupovinu nasim sadasnjim kupcima kao i buducim.

Danijela Pavlović - vlasnik

Garden centar Pavlo’s

Sve biljke i sadnju izvodimo uz naše pouzdane mreže uzgajivača, zanatlija, dizajnera i proizvođača kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe Vašeg poslovanja. Zakažite besplatne konsultacije za dizajn i izabir biljaka na licu mesta u našem maloprodajnom objektu ili putem online shopa popunjavanjem obrasca.

Neke Pogodnosti

Veliki izbor biljaka

Od 1-5 radnih dana

Kupujte kod nas uz veliku sigurnost!

Ako niste zadovoljni, slobodno vratite robu.