Svi proizvodi kupljeni na našoj web prodavnici  isporučuju se BEX  kurirskom službom u skladu sa njihovim radnim vremenom .

Troškovi poštarine iznose:

Od  0 – 2 kg. – 300,00 RSD sa PDV-om

Od  2 – 5 kg. – 350,00 RSD sa PDV-om

Od  5 – 20 kg. – 400,00 RSD sa PDV-om

Od  20 – 30 kg. – 600,00 RSD sa PDV-om

Od  30 – 50 kg. – 700,00 RSD sa PDV-om

Ako je u pitanju euro paleta (npr. 50 džakova malča) cena je 3.600,00 RSD sa PDV-om

Veće količine se dogovaraju lično (npr. preko 100 džakova)

 Isporuka pošiljki se vrši isključivo na teritoriji republike Srbije.

U toku  većih praznika rok za isporuku robe moze biti duži od uobičajenog roka, predviđenog za dostavu.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) je 2-5 radnih dana od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice. zabastuikucu.rs se trudi da sve pošiljke isporuči i pre vremena ali u određenim slučajevima može doći do zakašnjenja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na brojeve telefona koji su navedeni u kontakt podacima.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.