Uredjenje Dvorišta

Uredjenje baste
Uredjenje baste-2

Uredjenje

X

Uredjenje dvorišta, malčiranje, nega travnjaka, orezivanje...

Održavanje dvorišta

Kako bi zelena površina bila u isto vreme funkcionalna, dekorativna i vitalna neophodno je njeno redovno održavanje. Naši verni stručnjaci će odgovorno brinuti o vašoj bašti u skladu sa njenim specifičnostima i Vašim potrebama.
Redovne usluge održavanja dvorišta obuhvataju:

NEGA TRAVNJAKA

  • Redovno košenje travnjaka, prihrana i zaštita od štetočina i bolesti

NEGA BILJAKA

  • Redovno orezivanje drveća, žbunja i niskog rastinja
  • Prihrana biljaka
  • Okopavanje i malčiranje
  • Zaštita od štetočina i bolesti
  • Priprema biljaka za zimu
  • Po potrebi uklanjanje snežnih nanosa
  • Nestandardno orezivanje i uklanjanje starijih primeraka drveća – Orezivanje drveća iz estetskih, funkcionalnih ili bezbedonosnih razloga, kao i sečenje celog stabla, može se izvesti pomoću kamiona sa dizalicom i korpom. Ukoliko uslovi na terenu ne dozvoljavaju korišćenje mehanizacije, za izvođenje radova koristimo tehnike i atestiranu opremu koja se koristi u speleologiji i alpinizmu

Posedujemo modernu mehanizaciju koja obezbeđuje brz, efikasan i  kvalitetan rad na terenu

Dekorativni organski malč

Malč je debeli sloj materijala postavljen preko tla i oko biljaka, koji se koristi za suzbijanje korova i zadržavanje vlage u zemljištu, istovremeno delujući kao fizička prepreka sušenju vetrova i direktnom suncu. Neki malčevi sadrže i hranljive sastojke, delujući kao biljna hrana sa sporim oslobađanjem. Kako crvi unose malč u zemlju, pomažu u poboljšanju strukture tla, čineći je zadržavajući vlagu, slobodnom odvodu i plodnom.

Organski malč takođe sadrži hranljive sastojke, delujući kao biljna hrana sa sporim oslobađanjem. Štaviše, dok se razgrađuju, privlače kornjaše, crve i druge beskičmenjake u zemlji, što daje hranu pticama.

Danijela Pavlović VLASNIK

1456
ZADOVOLJNI KUPCI
86
Uredjenje objekata
1200
Uredjenje travnjaka
135
ZALIVNI SISTEMI