REKLAMACIJE

 

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

Dužnost kupca je da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira ustanovi kompletnost i fizičku neoštećenost proizvoda koje preuzima, i ukoliko ima nedostataka koje je uočio javi odmah inače će izgubiti prava koja mu u vezi s tim pripadaju. Ukoliko je pregled obavljen kasnije, ili roba ima skrivene nedostatke koji se nisu mogli odmah uočiti, kupac ima rok od tri dana da o tome obavesti prodavca. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete.

U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj +381606804135,
ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu reklamacije@zabastuikucu.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke,pozovete telefonom na broj +381606804135 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu reklamacije@zabastuikucu.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

 

Ukoliko je proizvod ispravan ali potrošač želi, iz nekog razloga, da odustane od ugovora i proizvod vrati, to može uraditi u roku od 14 dana od momenta kada je isti njemu uručen. U tom slučaju potrošač ima pravo na povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, ali snosi troškove povraćaja kupljene robe. Potrošač nema pravo na reklamaciju ako je nedostatak na proizvodu nastao njegovom krivicom, fizičkih oštećenja pri upotrebi proizvoda ili nepravilnim održavanjem.Ukoliko ste robu kupili putem naše online prodavnice a imate primedbe, žalbe, prigovore i slično, u svakom trenutku možete nam se obratiti na email adresu: reklamacije@zabastuikucu.rs

SLIKE I OPIS PROIZVODA:

Slike na sajtu su delom informativnog tipa i ne prodaje se direktan proizvod sa slike ukoliko nije naznačeno. Potrudili smo se da svaki proizvod prestavimo u najlepšem izdanju. S obzirom da se pretežno radi o sadnicama koje imaju fazu mirovanja, rasta, cvetanja – GARDEN CENTAR PAVLO se obavezuje da će isporučiti proizvod iz opisa (veličina-starost), ali ne možemo garantovati da je isporučeni proizvod u fazi isporuke isti kao na slici (u cvetu, listu, koloritu)

Po preuzimanju robe, sadnica, semena GARDEN CENTAR PAVLO nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.